Persoonlijk en betrokkenheid
Verzekeringen - Van der Stoep

Klanten

Bent u al klant bij ons? Dan kunnen onderstaande vragen en antwoorden u misschien helpen.

Van der Stoep op uw telefoon of tablet?

Download de Van der Stoep-app. Hiermee heeft u onze gegevens altijd bij de hand. U kunt gemakkelijk wijzigingen doorgeven en vragen stellen.

Heeft u schade?

Download een digitaal schadeformulier. Vul dit zorgvuldig in en stuur het ons toe. U kunt dit schadeformulier ook vinden in de Van der Stoep-app. Komt u er niet uit? Bel ons op 015 – 362 15 15, wij helpen u graag.

Uw documenten en facturen voortaan digitaal ontvangen?

Van der Stoep verzendt uw facturen en documenten bij voorkeur per e-mail. Ontvangt u uw facturen ook graag per e-mail? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw (bedrijfs)naam en het gewenste mailadres.

Wat kunnen we van elkaar verwachten?

Bekijk onze Dienstenwijzer, of neem contact met ons op.

Hoe gebruiken wij de van u ontvangen gegevens?

Bekijk onze Privacyverklaring, of neem contact met ons op.

Hoe kunt u ons bereiken?

U kunt bellen naar 015 – 362 15 15 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook bent u van harte welkom aan de Korteweg 5 in Pijnacker. Hier vindt u de individuele contactgegevens van onze medewerkers. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag tussen 8:30 en 17:30. In geval van nood kunt u bovenstaand telefoonnummer ook bereiken buiten onze openingstijden.